Saznajte više o ponudi prilagođenoj Vašoj kompaniji. Pozovite +382 (0)20 231 315 ili pišite na kastex.me@gmail.com

O nama

Kompanija Kastex je osnovana 1992. godine, kao mala porodična firma, sa vizijom da postane tržišni lider u snadbijevanju kancelarijskim i potrošnim materijalom.

Danas, nakon 30 godina uspješnog poslovanja, sa zadovoljstvom možemo reći da smo to i ostvarili, kao vodeći uvoznik i distributer: kancelarijskog potrošnog i reklamnog materijala, tonera za štampače i IT i biro opreme.

Kompanija na tržištu posluje kao ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranih svjetskih brendova: Double A, Fabriano, Durable, Fellowes, Favorit, Info-Notes, Oxford.

Ponosni smo na činjenicu da smo uspostavili direktne poslovne odnose sa brendovima: HP-Hewlet-Packard, Olympia, Genie, Pelikan, Herlitz, Davidt´s, Edding, Alco, Franken, Novus.

Uspješnost našeg poslovanja potvrđuje i članstvo u programu HP Partner First Gold, gdje smo dostigli zlatni nivo, jedini sa teritorije Crne Gore. Saradnja koju imamo sa poslovnim partnerima omogućava nam niz pogodnosti, kvalitetne proizvode, edukacije zaposlenih kao i marketinške podrške.

Sve pogodnosti prenosimo na kupca, pa smo u mogućnosti da zadovoljimo vaše potrebe uz najbolj kvalitet, konkurentne cijene i pouzdanu podršku.

Kompanija posjeduje sertifikate ISO 9001 i ISO 14001.

Shodno širini asortimana i broju partnera sa kojima sarađujemo u cijelom svijetu, spremni smo da odgovorimo svim potrebama naših kupaca.

Vodeći se misijom „Dio svake kancelarije“, koncept da se tržištu ponudi servis, brza, povoljna i kvalitetna nabavka svih potreba za jednu kancelariju, ostvaren je u potpunosti.

U svom radu, uvijek i isključivo se baziramo na znanju i stručnosti naših zaposlenih. Trudimo se da ne budemo samo dobavljač, već vaš pouzdan partner u poslovanju.

Garantujemo da svi proizvodi koji dolaze iz Kastex-a su originalni, kvalitetni i aktuelni na tržištu, sa neophodnim garancijama i servisom.

Zbog toga je poslovati sa nama potpuno sigurno, lako i efikasno.

 

Pratite nas: