Saznajte više o ponudi prilagođenoj Vašoj kompaniji. Pozovite +382 (0)20 231 315 ili pišite na kastex.me@gmail.com

Uslovi korišćenja

Hvala Vam što ste posjetili naš sajt: www.kastex.me

Upotrebom ovog internet sajta, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili niže navedene Uslove korišćenja i da se obavezujete da ćete iste poštovati.

Intelektualna svojina

Sajt i svi tekstovi, grafika, slike, audio i video materijal i ostali materijali na ovom sajtu su autorsko pravo ili vlasništvo preduzeća Kastex.doo ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.

Kastex zadržava sva registrovana i neregistrovana autorska prava na sajtu.

Dozvoljeno je pregledanje, dijeljenje na društvanim mrežama ili štampanje stranica sa sajta za lične, naučne, neprofitabilne i nekomercijalne namjene.

Nije dozvoljeno bez dozvole vlasnika sajta preuzeti bilo koji sadržaj web stranice, postaviti ga na drugi web sajt ili drugu web stranicu u bilo kom obliku.

Politika privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnih podataka kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima neophodne za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno, omogućujemo kupcima izbor upotrebe njihovih podataka, uključujući i odluke da li ili ne, žele da se njihovo ime ukloni sa lista, koje se koriste u marketing kampanji.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Linkovi na druge sajtove

Web sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova, čiji vlasnik ili korisnik nije Kastex d.o.o.

Takvi linkovi su isključivo u funkciji da Vam pružili što više informacija. Kastex d.o.o ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Kastex d.o.o ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Izuzeće od odgovornosti

Web sajt koristite na sopstveni rizik. Kastex d.o.o nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem sa

Pratite nas: