GLOBAL NOTES PROIZVODI PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA Stevan Karadaglić 2018-01-18 03:22:41

Global Notes je jedan od najvećih proizvođača lepljivih stikera i srodnih proizvoda na svijetu sa više od 20 godina iskustva i dugogodišnjim kupcima na svim kontinentima. Global Notes je snažan i pouzdan partner za vaš rad sa lepljivim stikerima.

Profesionalni tim i najsavremeniji proizvodni pogon sa sjedištem u sjevernoj Njemačkoj nudi brza i fleksibilna rješenja za lepljive stikere. Posvećenost kvalitetu počinje pažljivim testiranjem i selekcijom papira i drugih sirovina. Upotreba ljepila na bazi vode i bez rastvarača, koji se isključivo proizvodi i kontinuirano testira u sopstvenoj laboratoriji kompanije, rezultira proizvodima koji štite životnu sredinu.
Sveobuhvatna kontrola kvaliteta se odvija tokom čitavog proizvodnog procesa. Pouzdan i iskusan tim za korisničke usluge obezbeđuje brzu obradu naloga i pravovremenu komunikaciju sa potrošačima. Bez obzira da li tražite vlastite naljepnice ili proizvode sa oznakom "Info", Global Notes ispunjava vaše zahtjeve za visokokvalitetnim lepljive stikerima i srodnim proizvodima.

Objavite na društvenim mrežama