ČIST VAZDUH ZA ČISTIJI PROSTOR - VIŠE O AERAMAX PROFESSIONAL PROČIŠĆIVAČIMA VAZDUHA Stevan Karadaglić 2017-12-01 06:34:33


Aeramax professional radi na mjestima kao što su škole, restorani, poslovni prostori i drugi javni prostori, čisti vazduh u zajedničkim prostorijama gdje je to najpotrebnije, pa se studenti, zaposleni i posjetioci osjećaju bolje. Aeramax profesional ne prikriva simptome, već onemogućava nastanak problema.

Zdravstvene ustanove - Prostor je čistiji jer Aeramax professional bez korišćenja hemikalija odstanjuje 99,9% mikroba i alergena iz vazduha.

Škole - Sakuplja i zadržava mikrobe, alergene i isparljiva organska jedinjenja stvarajući na taj način zdravije okruženje i doprinoseći boljoj koncentraciji učenika u školi.

Poslovne zgrade - Odstranjivanjem isparljivih organskih jedinjenja koji se nalaze u tepisima, kancelarijskom namještaju i hemijskim sredstvima za čišćenje i eliminacijom čestica poput onih što izazivaju prehladu, uz smanjen broj izostanaka godišnja ušteda preduzeća može dostići £975 po zaposlenom.

Starački domovi - Budući da je zatvoreni prostor obezbijeđen čistim vazduhom i da nema neugodnih mirisa, stanari ustanove mogu uživati u visokom kvalitetu života, a utisak posjetioca je pozitivan i trajan.

Hotelijerstvo - Kad se ljudi okupljaju u zatvorenom prostoru hotela, izvana donose mikrobe i viruse. Aeramax professional je projektovan tako da se može lako uklopiti u prostor, a pomoći će da ukupan doživljaj vaših gostiju bude natprosječan.

Toaleti - Nečisti toaleti mogu biti veliki problem. Više od 80% odraslih osoba ne bi odlazilo u restoran ako bi sanitarne prostorije restorana smatrali nečistima. Brojna ispitivanja takođe potvrđuju da se utisak mušterija o raznih preduzećima zasniva na čistoći toaleta tih preduzeća. Filter sa aktivnim ugljenikom koji se nalazi u uređaju Aeramax professional uklanja neugodne mirise, a pritom u vazduh ne ispušta hemikalije.

Pročišćivači vazduha Aeramax projektovani su da čiste vazduh kad je to najpotrebnije. Patentirana tehnologija EnviroSmart™ reaguje na okruženje i omogućava učinkovit rad i lagano održavanje.

Aeramax professional čisti vazduh u četiri faze:

1. Predfilter privlači i odstranjuje velike čestice i štetne materije

2. Ugljičnom filtracijom se apsorbuju neugodni mirisi i isparljiva organska jedinjenja

3. True Hepa filtriranje zadržava 99.97% preostalih zagađivača koji se nalaze u vazduhu

Antimikrobna obrada pomoću HEPA filtera djelotvorno smanjuje razvoj bakterija i gljivica na filteru

4. Biopolarna ionizacija PlasmaTrue™ električno puni čestice koje sa nalaze u vazduhu i tako poboljšava filtraciju

Aeramax professional je dizajniran tako da se na neprimjetan i siguran način uklopi u vaše prostorije. Uređaji su neupadljivi, a estetski utisak je ugodan, lako se montiraju na svaki zid, sve sa ciljem da Vam omoduće bezbrižno pročišćavanje vazduha gdje god je to najviše potrebno.

Inteligentni senzori primjećuju zvukove, kretanje i mirise. EnviroSmart™ procjenjuje popunjenost i stanje u prostoriji i automatski se prilagođava u cilju postizanja optimalnog učinka, smanjenja potrošnje energije i produžavanja vijeka trajanja filtera.

Istraživanje dinamike fluida pokazuje kako sistemi Aeramax professional poboljšavaju kvalitet vazduha na način da ga razrjeđuju i odstranjuju štetne materije.

Objavite na društvenim mrežama