Istorija KASTEX-a

Kastex d.o.o. je osnovan 1992.godine. Ideja je bila da se crnogorskom  tržištu ponude  proizvodi svjetskih renomiranih proizvođača vrhunskog kvaliteta.

ISTORIJA KASTEX-a

Kastex d.o.o. je osnovan 1992. godine. Ideja je bila da se crnogorskom  tržištu  ponude  proizvodi svjetskih renomiranih proizvođača sa vrhunskim kvalitetom. Svojim poslovanjem  nastojimo da prevaziđemo zahteve tržišta i očekivanja klijenata i na jednom mestu ponudimo vrhunske proizvode uz najbolju uslugu i podršku. 

Osnova naše vizije, visoki zahtevi i standardi koje smo sebi postavili, pomogli su nam da vrlo brzo postanemo jedna od vodećih trgovina kancelarijskim materijalom i opremom na crnogorskom tržištu, pri tom vodeći računa da poštujemo dogovore i opravdamo povjerenje.
Naša spremnost da brzo reagujemo na zahtjeve i brojne  promjene u sredini u kojoj poslujemo, dokazuje da je Kastex siguran  partner, koji je na ovim prostorima jedan od najvažnijih učesnika u snadbijevanju kancelarijskim materijalom, i potrošnim materijalom za sve vrste tehničke biro opreme, štampača i tonera za štampače svih svjetskih brendova. 

Stalnim unapređenjem uslova rada, brzom razmjenom informacija i konstantnom edukacijom zaposlenih, stvorili smo stručan i motivisan tim ljudi, koji efikasno ostvaruju sve postavljene ciljeve. Timski rad, dobra komunikacija između menadžmenta i zaposlenih i inerakcija sa potrebama klijenata doprinose razvoju kreativnosti i uvođenju novih proizvoda. Naš posao je da zahtjeve klijenata pretvorimo u proizvod namijenjen upravo njima. 

Shodno tome postali smo partneri kompanija HP, Canon, Lexmark, KMP, Pelikan, Samsung, Fedrigoni-Fabriano, Hamelin, Doble A, Durable ...

Asortiman firme napravljen je sa ciljem da se direktno sa zaliha zadovolje potrebe za najtraženijim artiklima, uz mogućnost naručivanja bilo kojeg artikla iz ponude naših partnera. 

Ključni elementi ponude Kastex-a su: 

  • VEOMA ŠIROK ASORTIMAN: 5.000 najmodernijih kancelarijskih proizvoda, koji se nalaze konstantno na lageru. Izuzetan kavalitet po POVOLJNIM cijenama.
  • ORIGINALNE ROBNE MARKE: odaberite sa potpunim povjerenjem ono što vam je potrebno iz velikog spekrta kvalitetenih robnih marki koje dolaze od VODEĆIH SVJETSKIH PROIZVOĐAČA.
  • NAJBOLJA USLUGA ZA VAS: predani smo usluzi kupca i naš tim se trudi da vam u svakom trenutku pruži NAJBOLJI MOGUĆI SAVJET  i da to učinimo BRZO I EFIKASNO. 
  • LAKO NARUČIVANJE: telefonom, faksom, e-mailom,  
  • BRZA ISPORUKA: na području Crne Gore, 
  • Marketinška rješenja koja ZADOVOLJAVAJU VAŠE POTREBE. Imajte na umu da Kastex svoje usluge kreira tako da odgovaraju VAMA, a ne nama (katalozi, prezentacije, promocije proizvoda...)


 

IZVRSNA RADNA ATMOSFERA

Ovdje smo već 24 godine pokušavajući da Vam pružimo još bolji kvalitet. Sada, kada smo ostvarili svoj san da budemo najbolji u ovom poslu, moramo da opravdamo Vaše poverenje!

ISTORIJA KASTEX-a

Kastex d.o.o. je osnovan 1992. godine. Ideja je bila da se crnogorskom  tržištu  ponude  proizvodi svjetskih renomiranih proizvođača sa vrhunskim kvalitetom. Svojim poslovanjem  nastojimo da prevaziđemo zahteve tržišta i očekivanja klijenata i na jednom mestu ponud...

NEWSLETTER

Prijavite se da bi dobijali nova obaveštenja